Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Mala navihana pobalinka

Pobalinka Arhiv Kinodvora
Na platno Kinobalona v ljubljanski mestni kino Kinodvor prihaja Pobalinka (Tomboy). Na sporedu bo danes ob 17. uri.

Laure (Zoé Heran) je desetletna deklica, ki bi jo v kavbojkah, spodnji majici in s kratko pristriženo pričesko zlahka zamenjali za fanta. S starši in mlajšo sestrico Jeanne (Malonn Lévana) se je pravkar priselila v novo sosesko. Ko prvič sreča prikupno Liso (Jeanne Disson) in jo ta vpraša za ime, se ji Laure obotavljivo predstavi kot Mikaël in deklica v hipu postane deček.

Dolgi počitniški dnevi minevajo ob igranju nogometa, kopanju v reki, preganjanju po bližnjih travnikih … in prvih poljubih. Laure uporabi vso svojo iznajdljivost, da bi prepričljivo odigrala vlogo Mikaëla, fanta, kakršni so vsi drugi. A brezskrbno poletje se bo kmalu moralo končati …

Drugi film avtorice Vodnih lilij je zgodba o nedolžni otroški prevari, ki razkrije nepričakovane resnice o odnosih med otroki, otroki in starši, ter o še bolj zapletenem razmerju med srcem in telesom. Očarljivo, zabavno in lahkotno kot dolg poletni dan.

Cena vstopnice je 4,25 evra, za člane Kluba Kinobalon pa tri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.