Zvezdnica, priljubljena tudi pri nas, zaradi razmesarjene zadnjice na urgenci

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Anđa Marić se je usedla na steklo in pristala na urgenci.
Oglej si celoten članek

Nedavno smo pisali o tem, da je hrvaška pevka Anđa Marić, ki je nekaj časa živela in ustvarjala tudi v Sloveniji, leta 2012 pa so ji diagnosticirali multiplo sklerozo, samostojno naredila prve korake. Napoved zdravnikov je bila ob diagnozi črna, napovedali so ji, da bo kmalu pristala na invalidskem vozičku. A pevka se ni dala. Začela je govoriti in voziti avto. Že devet let živi tudi v trinadstropni hiši brez dvigala. Kot je poročal hrvaški Show Buzz, zaradi bolezni nekaj časa ni mogla govoriti.

 

Foto: Instagram Anđa Marić

Žal pa nesreča nikoli ne počiva - Anđa je se je nesrečno usedla na vitrino s steklom in na Instagramu pokazala krvavo poškodbo zadnjice ter košček stekla, na katerem se vidi njena kri. Oboževalce je zelo zaskrbelo. Marićeva se je kasneje javila iz bolnišnice in zagotovila, da je v redu, ob sliki poškodbe pa se je na Instagramu šalila: "Še dobro, da je moja zadnjica tako mesnata".

Pevki želimo hitro okrevanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:59 10. Maj 2023.

    Ok, razumem, da deliš taka in onake novice s svojimi najbližjimi ampak, da pa trosiš stvari s svojega življenja kar …

  • 19:57 10. Maj 2023.

    Kreten, s tako hude bolezni se norca delaš

  • 17:33 10. Maj 2023.

    Jaaa, ... multipla skurboza je huda reč, ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.