Magazin > VIP
20741 ogledov

Zvezdnica, priljubljena tudi pri nas, zaradi razmesarjene zadnjice na urgenci

Anđa Marić Instagram
Anđa Marić se je usedla na steklo in pristala na urgenci.

Nedavno smo pisali o tem, da je hrvaška pevka Anđa Marić, ki je nekaj časa živela in ustvarjala tudi v Sloveniji, leta 2012 pa so ji diagnosticirali multiplo sklerozo, samostojno naredila prve korake. Napoved zdravnikov je bila ob diagnozi črna, napovedali so ji, da bo kmalu pristala na invalidskem vozičku. A pevka se ni dala. Začela je govoriti in voziti avto. Že devet let živi tudi v trinadstropni hiši brez dvigala. Kot je poročal hrvaški Show Buzz, zaradi bolezni nekaj časa ni mogla govoriti.

 

Anđa Marić | Avtor: Instagram Instagram

Žal pa nesreča nikoli ne počiva - Anđa je se je nesrečno usedla na vitrino s steklom in na Instagramu pokazala krvavo poškodbo zadnjice ter košček stekla, na katerem se vidi njena kri. Oboževalce je zelo zaskrbelo. Marićeva se je kasneje javila iz bolnišnice in zagotovila, da je v redu, ob sliki poškodbe pa se je na Instagramu šalila: "Še dobro, da je moja zadnjica tako mesnata".

Pevki želimo hitro okrevanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:59 10.maj 2023.

    Ok, razumem, da deliš taka in onake novice s svojimi najbližjimi ampak, da pa trosiš stvari s svojega življenja kar vse povprek mi pa ni. Zdi se mi, da gre samo za iskanje pozornosti.

  • Cccc 19:57 10.maj 2023.

    Kreten, s tako hude bolezni se norca delaš

  • Boschtjan Zupanchich 17:33 10.maj 2023.

    Jaaa, ... multipla skurboza je huda reč, ...

Sorodne novice