Mama Britney Spears razkriva: "Britney je v groznem stanju“

Foto: Profimedia britney spears Foto: Profimedia britney spears Foto: Profimedia britney spears
Mama pevke Britney Spears, Lynne, pravi, da njena slavno hči potrebuje pomoč, saj je v „groznem stanju“.
Oglej si celoten članek

Britney je namreč že zaključila 30-dnevno zdravljenje v psihiatrični ustanovi in se vrnila domov. Njena mama je očitno prepričana, da je to napaka.

Lynne zdaj po sodni poti poskuša dobiti vpogled v hčerino zdravstveno dokumentacijo, saj se z mnenjem nekdanjega soproga, ki je že 11 let skrbnik nad Britneyjinim premoženjem in mu pevka slepo zaupa, ne strinja.

Magazin Nove fotografije Britney Spears zaskrbljujoče

"Britney sprejema slabe odločitve in to postaja težava,“ je povedal vir. Zaslišanje na sodišču bo že ta petek.

Britney se je za zdravljenje odločila marca. Stres, ki je nastal predvsem zaradi očetove bolezni, je bil zanjo preprosto preveč. Jamie Spears je oktobra lani v bolnišnici preživel več kot en mesec. Kot poroča Daily Mail, se mu je takrat pretrgalo debelo črevo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.