Magazin > VIP
13591 ogledov

Nove fotografije Britney Spears zaskrbljujoče

britney spears
1/7
Pevka Britney Spears je lahko za nekaj dni zapustila psihiatrično bolnišnico.

Ameriška zvezdnica Britney Spears se je na začetku aprila prostovoljno odločila za psihiatrično zdravljenje. Pevka je že več mesecev pod velikim stresom, predvsem zaradi očeta Jamieja Spearsa, ki je hudo bolan. Zaradi njega je tudi odpovedala serijo koncertov v Las Vegasu. “Pomembno je, da je družina vedno na prvem mestu. To odločitev sem morala sprejeti. Pred nekaj meseci je bil moj oče hospitaliziran. Skoraj bi umrl. Hvaležni smo, da je preživel, a do ozdravitve je še dolga pot. Morala sem sprejeti težko odločitev in vso svojo pozornost in energijo usmeriti k družini. Upam, da razumete,” je takrat zapisala na družbenem omrežju.

Viri pravijo, da je bilo pevkino zdravje tako slabo, da jo je hospitalizacija rešila pred gotovo smrtjo. Britney po poročanju nekaterih medijev svojih zdravil namreč ni jemala pravilno, kar je v njenem telesu povzročilo neravnovesje. Mnogi so prepričani, da se Britney za zdravljenje ni odločila prostovoljno, zato so pred mestno hišo s transparenti, na katerih je med drugim pisalo "osvobodite Britney“, protestirali.

britney spears Magazin Britney Spears s hospitalizacijo menda rešili pred gotovo smrtjo

Zvezdničino stanje pa se je očitno stabiliziralo, saj je lahko med prazniki zapustila bolnišnico. Po njo je prišel njen 12 let mlajši partner Sam Asghari, s katerim je v zvezi že dve leti. Brit je na fotografijah videti odsotna in ne najboljše volje. Verjetno tudi zaradi paparacev, ki so na par čakali pred stavbo. Sam je zvezdnico poskušal pred bliskavico obvarovati, a drobne 37-letnice ni mogel skriti pred objektivi.

 

Komentarjev 3
  • Aro 13:16 23.april 2019.

    Zapita, zadrogirana ostarela niti malo privlačna davno propadla pevka, ki se oblači kot 13 letno dekle, pa res ni neka zgodba. Zapret na psihiatrijo pa konec, še najceneje bo za vse!

  • moder 09:58 23.april 2019.

    Opijati, rak rana zahodne družbe in zlata jama farmacevtskih družb,...