Magazin > VIP
12238 ogledov

Britney Spears s hospitalizacijo menda rešili pred gotovo smrtjo

britney spears
Pevka ima hude težave z duševnim zdravjem že od leta 2008.

Njeno duševno zdravje naj bi bilo tako slabo, da so bližnji mislili, da ne bo preživela, če je ne bi pravi čas prisilno hospitalizirali, naj bi povedali viri, ki so blizu pop princesi Britney Spears. Do težav naj bi prišlo, ker pevka ni pravilno jemala predpisanih zdravil, kar je pripeljalo tako daleč, da ni mogla več opravljati svojih delavnih obveznosti, težave je imela tudi s prometnimi prekrški, januarja pa jo je na domu, zaradi spora okoli skrbništva nad sinovi, ki ju ima z bivšim soprogom Kevinom Federlinom, obiskala tudi policija. 

Menda pa to ne drži povsem, pravijo drugi viri. Britney naj bi se prostovoljno odločila za zdravljenje, v centru je na opazovanju, zdravniki pa iščejo kombinacijo zdravil, ki bi ji pomagala do te mere, da bi bolnišnico lahko zapustila in normalno funkcionirala v vsakdanjem življenju. Tega si seveda želi tudi njena družina. 

Uradno je pevka svoje koncerte v Las Vegasu januarja odpovedala zaradi družinskih razlogov. “Pomembno je, da je družina vedno na prvem mestu. To odločitev sem morala sprejeti. Pred nekaj meseci je bil moj oče hospitaliziran. Skoraj bi umrl. Hvaležni smo, da je preživel, a do ozdravitve je še dolga pot. Morala sem sprejeti težko odločitev in vso svojo pozornost in energijo usmeriti k družini. Upam, da razumete,” je takrat zapisala na družbenem omrežju.

Komentarjev 4
  • yumi 23:48 22.april 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, da preberejo ta članek - http://bit.do/slenergia Uporabljam ga že od decembra in plačam skoraj pol toliko! x

  • Janez_53 16:41 22.april 2019.

    Me prav zanima, katerih "zdravil" ni pravilno jemala!

  • moder 10:34 22.april 2019.

    K zombi je od vseh predpisanih opijatov,...

Sorodne novice