Magazin > VIP
71 ogledov

Nečakinja Britney Spears po nesreči zavestna

Maddie Aldridge, Jamie Lynn Spears Instagram
Osemletna nečakinja pevke Britney Spears je po hudi nesreči s štirikolesnikom pri zavesti in veliko bolje, kot je sprva kazalo.

Maddie Aldridge je imela pred nekaj dnevi hudo nesrečo s štirikolesnikom. Vozilo, ki ga je upravljala osemletna nečakinja pevke Britney Spears, se je prevrnilo v ribnik, kjer je bila deklica več minut ujeta pod vodo.

Maddie Aldridge, Jamie Lynn Spears | Avtor: Instagram Instagram
Čeprav je bila deklica v kritičnem stanju in so se bali, da bi se lahko zgodilo najhujše, kaže, da gre na bolje. Maddie se je, po poročanju Radar Onlina, prebudila in že govori. "Maddie je v bolnišnici skupaj z mamo, očetom in očimom. Po nesreči smo jo s helikopterjem prepeljali v bolnišnico. Zdaj se je končno zbudila in se zaveda okolice, ki jo obdaja in prepozna družinske člane, ki so ob njej 24 ur na dan," je povedal policist.

Za medije pa je spregovoril tudi dekličin zdravnik: "Še vedno prejema kisik, a zdi se, da ni utrpela nikakršnih poškodb glave. Nekaj dni bo še pri nas na opazovanju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.