Mama igralke Hayden Panettiere: Situacija je žalostna

Foto: Profimedia
Kaj se dogaja s Hayden Panettiere?
Oglej si celoten članek

Lani sta igralka Hayden Panettiere in nekdanji boksar Vladimir Kličko razdrla zaroko. Par je bil s prekinitvami skupaj skoraj 10 let. Pred štirimi leti se jima je rodila hčerka Kaya, ki sedaj živi z očetom v Ukrajini. 

“S hčerko ne preživlja veliko časa. Zaveda se, da je bolje, da otrok trenutno ni z njo. Situacija je žalostna,” je lani za medije povedala zvezdničina mama Lesli Vogel.

Foto: Profimedia Vladimir Kličko
Hayden je hčerko nekajkrat obiskala v Ukrajini in tudi Vladimir jo je že večkrat pripeljal v ZDA. Premalo, meni igralkina mama. “Srce parajoče. Tudi med prazniki nista bili skupaj. Morala bo ugotoviti, kako naprej. Scenarij ni enostaven,” je še povedala mama.

Hayden sicer pravi, da situacija ni tako slaba in da sta z Vladimirjem v prijateljskem odnosu. “Mislim, da nama gre dobro,” je o starševstvu povedala 29-letnica, o kateri se je sicer konec lanskega leta veliko pisalo zaradi njene nove zveze z Brianom Hickerson. Parček so večkrat v vinjenem stanju ujeli v javnosti, kar je škodilo imidžu mlade igralke.
 
 
  Hayden Panettiere Te fotografije igralke so zaskrbljujoče

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.