Mama iz Louisiane se je spravila nad Taylor Swift

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Jennifer Mayers je s sendvičem poskušala prikazati razliko med vagino njene hčere in vagino pevke Taylor Swift. Uporabnikom družbenih omrežij se njena primerjava ni zdela duhovita …
Oglej si celoten članek

Jennifer Mayers iz Baton Rougea očitno ni oboževalka pevke Taylor Swift. 44-letnica se je namreč obregnila ob zvezdničino ljubezensko življenje, ki je za njen okus kar malce preveč pester. Kot je znano, je Taylor takoj po koncu zveze s Calvinom Harrisom razglasila, da ima novega fanta. Izkazalo se je, da gre za igralca Tom Hiddlestona.

Mayersova, ki pravi, da je predana bogu in cerkvi, je, da bi pokazala razliko med njeno hčerko in Swiftovo, objavila zanimivo fotografijo dveh sendvičev. Desni naj bi predstavljal vagino njene hčere, levi pa pevkino. Mnogi uporabniki Twitterja nad primerjavo niso bili navdušeni. Mamo so opozorili, da njena sendviča ne prikazujeta vagine, ampak  sramne ustnice.

"Trditi, da so ženske z velikimi sramnimi ustnicami 'lahke', je kot bi trdil, da osebe z velikimi ušesnimi mešički pogosto poslušajo glasbo,“ je nekdo pokomentiral primerjavo, neki drugi uporabnik Twitterja pa je zapisal, da 44-letnica očitno še ni videla svoje vulve.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.