Magazin > Bizarno
142 ogledov

Mama iz Louisiane se je spravila nad Taylor Swift

sendvič, vagina Reševalni pas/Twitter
Jennifer Mayers je s sendvičem poskušala prikazati razliko med vagino njene hčere in vagino pevke Taylor Swift. Uporabnikom družbenih omrežij se njena primerjava ni zdela duhovita …

Jennifer Mayers iz Baton Rougea očitno ni oboževalka pevke Taylor Swift. 44-letnica se je namreč obregnila ob zvezdničino ljubezensko življenje, ki je za njen okus kar malce preveč pester. Kot je znano, je Taylor takoj po koncu zveze s Calvinom Harrisom razglasila, da ima novega fanta. Izkazalo se je, da gre za igralca Tom Hiddlestona.

Mayersova, ki pravi, da je predana bogu in cerkvi, je, da bi pokazala razliko med njeno hčerko in Swiftovo, objavila zanimivo fotografijo dveh sendvičev. Desni naj bi predstavljal vagino njene hčere, levi pa pevkino. Mnogi uporabniki Twitterja nad primerjavo niso bili navdušeni. Mamo so opozorili, da njena sendviča ne prikazujeta vagine, ampak  sramne ustnice.

"Trditi, da so ženske z velikimi sramnimi ustnicami 'lahke', je kot bi trdil, da osebe z velikimi ušesnimi mešički pogosto poslušajo glasbo,“ je nekdo pokomentiral primerjavo, neki drugi uporabnik Twitterja pa je zapisal, da 44-letnica očitno še ni videla svoje vulve.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.