Mama Line Kuduzović o hčerkinih zapisih na družbenih omrežjih

Foto: instagram Lina Kuduzović
Za naš medij spregovorila Linina mama Sebina.
Oglej si celoten članek

Line Kuduzović se spomnimo kot najmlajše zmagovalke slovenskega šova Slovenija ima talent. Takrat je mala plavolaska ukradla srce vsem gledalcem s svojo skromnostjo in velikim glasom. Kasneje se je Lina z družino preselila v Švico, kjer je najstnica nadaljevala s petjem. Pri tem je bila zelo uspešna in od svojih sanj ni obupala. V švicarski različici talentov je Lina zasedla drugo mesto, sodelovala pa je tudi na otroški Evroviziji (osvojila je tretje mesto) in v šovu The Voice, kjer se je uvrstila v finale, a za las zgrešila superfinale.

A kot vsaka najstnica, ki ima rada petje in je okusila, kako izjemno je nastopiti na velikih odrih, si tudi Lina želi, da bi uspela izven meja svojih držav. Na Instagramu je pred kratkim zapisala: "Počasi se zavedam, da ne bom nikoli uspela."

Obrnili smo se na njeno mamo Sebino, ki je povedala, kaj je Lina mislila s tem zapisom. "Lina s tem ni mislila nič slabega. Le to, da se zaveda, da ni lahko svetovno uspeti in da je to težko doseči," je povedala gospa Kuduzović in dodala, da Lini veliko ljudi piše, da bo nekega dne zagotovo postala svetovna zvezda: "Lina je najstnica in ima, tako kot ostali najstniki, dneve, ko jo puberteta zanese. Vsak si želi uspeti in Lina je pri svojih letih res veliko dosegla. In tudi sama se tega zaveda."

Sebina pravi, da je ponosna na hčerko, saj se 14-letnica zaveda pomembnosti šole, zato je ta zanjo na prvem mestu: "Veliko se uči, ker hoče imeti dobre ocene, da bi dosegla zastavljeni cilj. Je pridna in marljiva. Ponosni smo nanjo, da ima tako dobre ocene, glede na to, da smo se v Švico preselili pred štirimi leti in da je nemščina zelo težek jezik." Sebina pravi, da se njena hčerka poleg vsega uči še francoščine in španščine, sama pa si prizadeva, da bi se naučila še ruščine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 22:00 6. November 2017.

    Kako obupaš od sanj? Zaposlite že ljudi, ki znajo tako tuji jezik, iz katerega prevajajo, kot tudi slovenščino.

  • 12:35 6. November 2017.

    Če ti starši od malega vcepijo v glavo da si najboljši in oh in sploh na svetu, pol spoznaš kruto …

  • 09:43 6. November 2017.

    Kaj si ta cefurska frklja domislja,da bo next Taylor Swift?Nemscina tezek jezik?Ja,za neke priseljence,ki so prisli iz vukojebine nekje v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.