Mama Luke Dončića: "To je laž, katastrofa"

Foto: instagram Luka Dončić, Mirjam Poterbin
Iz zaupnih virov smo izvedeli, da mama Luke Dončića, Mirjam Poterbin, in njegovo dekle Anamarija Goltes menda nimata najtoplejših odnosov.
Oglej si celoten članek

Najpomembnejši dami v življenju košarkarskega asa Luke Dončića naj manda ne bi imeli tako harmoničnega odnosa, kot ga ima on z žogo.

Njegovo dekle Anamarija Goltes, sicer študentka ekonomije in Liscin model, je namreč nekaj časa živela v ljubljanskem stanovanju, ki je v lasti Lukove mame, kjer pa naj ne bi bilo vse rožnato, saj imata dekleti med sabo menda precej hladen odnos.

"To je laž, katastrofa, ne vem, od kod je to prišlo. Če bi bilo to res, mislim, da Anamarija sploh ne bi živela pri meni, ali ni tako? Živela je v mojem stanovanju, to drži, saj Luka ni lastnik stanovanja v Ljubljani. To je natolcevanje, razumem, da s slavo in uspehi pride tudi preračunljivost, vendar Luka take novinarske podpore ne rabi. On je star 18 let in zato tudi sem tukaj z njim v Madridu in vse, kar delam, delam zanj. Že od ločitve naprej ga vzgajam sama," je govorice za nas komentirala Lukova mama Mirjam Poterbin, medetem ko je bilo njegovo dekle v svoji izjavi precej bolj skopo: "Mojega zasebnega življenja in odnosa z Luko ne komentiram."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:37 9. Januar 2018.

    Bedaki novinarski ! Začnite še v spalnico špegat. Navadni mrhovinarji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.