Mame ima dovolj, hoče se odseliti

Foto: Žurnal24 Lourdes
Hčerka kraljice popa želi mamo prepričati, da je pri svojih 13 letih že dovolj zrela za samostojno življenje.
Oglej si celoten članek

Da je Lourdes res podobna svoji mami Madonni, se vidi tudi zdaj, ko poskuša 13-letnica izživeti svoj uporniški duh in zaživeti samostojno. Lourdes, ki si želi uspeti tudi v zabavni industriji, se bo letos vpisala na šolo glasbe, umetnosti in nastopanja v New Yorku. Na Manhattnu pa si želi tudi svojega stanovanja.

Znano je, da ima Madonna strog nadzor nad hčerkino igralsko kariero, nad čimer se je Lourdes že večkrat pritožila. "Lourdes je bila vedno zgovorna, a vseeno precej ubogljiva. A kot večina najstnikov se je zdaj začela upirati. Očitno je, da se je naveličala maminega nadzora," je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.