Manca o koncu zveze z Megličem

Foto: Miha Črnigoj
Foto: Miha Črnigoj
Manca Simčič, nekdanja partnerka Tomija Megliča, je pri izjavah o njunem razhodu zelo skopa, a pravi, da se imate še vedno rada.
Oglej si celoten članek

Foto: Marko Delbello Ocepek, Cirkus meglič tara "O tem ne bom razglabljala, sva pa narazen in se dobro razumeva. To lahko povem," nam je Manca odgovorila na vprašanje, kako svež je njen razhod s Tomijem, glede na to, da sta še do nedavnega veljala za enega najsrečnejših parčkov na domači medijski sceni. Nam je pa razkrila, da v ozadju ni nobene grde zgodbe: "Zagotovo ne, sva zrela človeka, imava se rada in tako bo, upam, ostalo še naprej. Nisva pa več par."

Tomija so na velikonočni vikend sicer opazili v objemu nove ljubezni, voditeljice Tare Zupančič, ki je vezo tudi potrdila. Prav tako pa naj bi bila sveže zaljubljena Manca, saj jo z novim partnerjem že opažajo po Ljubljani, a o tem z nami ni želela govoriti. "O svojih osebnih zadevah ne bom razglabljala, žal, saj nisem medijska osebnost in mislim, da bi moralo to zadostovati," je le dodala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:34 8. April 2016.

    Vsaka ji čast, da je s takšno avšo zdržala toliko časa.

  • 11:46 6. April 2016.

    Manca je super ženska. Uglajena, inteligentna, delovna, prizemljena. Seveda tudi potrpežljiva, če ne bi toliko časa zdržala s Tomijem, ki …

  • 10:48 6. April 2016.

    kakšna osladna slika

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.