Magazin > VIP
1880 ogledov

Manca o koncu zveze z Megličem

Tomi Meglič,  Manca Simšič Miha Črnigoj
Manca Simčič, nekdanja partnerka Tomija Megliča, je pri izjavah o njunem razhodu zelo skopa, a pravi, da se imate še vedno rada.

meglič tara | Avtor: Marko Delbello Ocepek, Cirkus Marko Delbello Ocepek, Cirkus
"O tem ne bom razglabljala, sva pa narazen in se dobro razumeva. To lahko povem," nam je Manca odgovorila na vprašanje, kako svež je njen razhod s Tomijem, glede na to, da sta še do nedavnega veljala za enega najsrečnejših parčkov na domači medijski sceni. Nam je pa razkrila, da v ozadju ni nobene grde zgodbe: "Zagotovo ne, sva zrela človeka, imava se rada in tako bo, upam, ostalo še naprej. Nisva pa več par."

Tomija so na velikonočni vikend sicer opazili v objemu nove ljubezni, voditeljice Tare Zupančič, ki je vezo tudi potrdila. Prav tako pa naj bi bila sveže zaljubljena Manca, saj jo z novim partnerjem že opažajo po Ljubljani, a o tem z nami ni želela govoriti. "O svojih osebnih zadevah ne bom razglabljala, žal, saj nisem medijska osebnost in mislim, da bi moralo to zadostovati," je le dodala. 

Komentarjev 4
  • Dixon 09:34 08.april 2016.

    Vsaka ji čast, da je s takšno avšo zdržala toliko časa.

  • Majazmaja 11:46 06.april 2016.

    Manca je super ženska. Uglajena, inteligentna, delovna, prizemljena. Seveda tudi potrpežljiva, če ne bi toliko časa zdržala s Tomijem, ki je daleč od nekega bisera. Glede Tare pa ... Tipična avša, ki je, ko je nastavila Plestenjaku, popolnoma ...prikaži več izgubila kompas. Samospoštovanje si dviguje z odsluženimi tipi, ki ne morejo dobiti neke sebi primerne partnerke. Kako lahko vsem na očem tako menja tipe? Cilj je dosegla, je v vseh opravljivih cajtngih, bere rumenilo na 24(k)ur. Tara, pazi na dostojanstvo, ker gre k vragu (če ni že šlo).

  • nergač 10:48 06.april 2016.

    kakšna osladna slika