Manekenka med operacijo umrla

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Televizijska zvezdnica Pamela Baris do Nascimento je dočakala le 27 let. Zanjo je bila usodna šesta lepotna operacija.
Oglej si celoten članek

Pamela Baris do Nascimento je bila eden od najprepoznavnejših televizijskih obrazov Brazilije. V številnih šovih je sodelovala kot model, bila pa je tudi zvezda erotičnih spletnih strani. S svojim videzom je bila obsedena in ta obsedenost jo je sedaj stala življenja.

Umrla med šesto operacijo

Pameli so lepotni kirurgi popravili nos, dojke, odstranili so ji tudi krčne žile, umrla pa je med tretjo liposukcijo trebuha. Primer preiskuje policija, saj obstaja sum, da je lepotica umrla zaradi zdravniške napake. Pod drobnogled so vzeli kirurga Júlia Césarja Yoshimuro, ker naj bi ponaredil mrliški list. „V kliniki so bili vsi zelo živčni. Rekli so mi, da jo moramo čim prej pokopati,“ je povedala Pamelina teta, ki je prepričana, da klinika nekaj skriva.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.