Manekenka po nesreči možgansko mrtva

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nesrečna švedska manekenka Anna Maria Mostrom je kolesarila v New Yorku, ko je trčila z avtobusom. Zdravniki ne vidijo možnosti, da se zgodi čudež.
Oglej si celoten članek

Za devetindvajsetletno Švedinjo Anno Mario Mostrom je bilo usodno trčenje z avtobusom, ko se je vračala domov. Nekdanja tekmovalka v šovu Skandinavski top model se je zaletela v avtobus, ko je ta zavijal levo. V nesreči je utrpela hude poškodbe možganov. 

Manekenka je prestala dve operaciji in je trenutno v komi, diha pa s pomočjo ventilatorja. "Lahko upamo na čudež, a zdravniki pravijo, da za to ni realne možnosti," je dejal njen oče Ronny Mostrom. Njen prijatelj Timothy Phillips je povedal, da se njena družina pripravlja na darovanje njenih organov. 

Manekenka je zadnji dve leti delala v New Yorku. "Včasih si preprosto želim vrniti na Švedsko in se ustaliti. Imeti otroke, hišo, itd. Ampak ne. Kaj če. Najprej bom naredila če, nato se bom ustalila," je pred dvema letoma zapisala na svojem Twitter profilu. A življenje je hotelo drugače.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.