Magazin > VIP
25 ogledov

Manekenka po nesreči možgansko mrtva

Anna Maria Mostrom Instagram
Nesrečna švedska manekenka Anna Maria Mostrom je kolesarila v New Yorku, ko je trčila z avtobusom. Zdravniki ne vidijo možnosti, da se zgodi čudež.

Za devetindvajsetletno Švedinjo Anno Mario Mostrom je bilo usodno trčenje z avtobusom, ko se je vračala domov. Nekdanja tekmovalka v šovu Skandinavski top model se je zaletela v avtobus, ko je ta zavijal levo. V nesreči je utrpela hude poškodbe možganov. 

Manekenka je prestala dve operaciji in je trenutno v komi, diha pa s pomočjo ventilatorja. "Lahko upamo na čudež, a zdravniki pravijo, da za to ni realne možnosti," je dejal njen oče Ronny Mostrom. Njen prijatelj Timothy Phillips je povedal, da se njena družina pripravlja na darovanje njenih organov. 

Manekenka je zadnji dve leti delala v New Yorku. "Včasih si preprosto želim vrniti na Švedsko in se ustaliti. Imeti otroke, hišo, itd. Ampak ne. Kaj če. Najprej bom naredila če, nato se bom ustalila," je pred dvema letoma zapisala na svojem Twitter profilu. A življenje je hotelo drugače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.