Manekenka priznava, zakaj nosi le minice

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Čeprav je ena od najuspešnejših supermanekenk in je v svoji karieri nosila že skoraj vse, Kate Moss priznava, da določenih oblačil nikoli ne obleče, saj se v njih ne počuti samozavestno.
Oglej si celoten članek

Na to, da bi se nesamozavestno počutila v kopalkah ali mini krpicah, verjetno niste pomisli, saj se Kate Moss v njih zelo rada razkazuje, povsem drugače pa je z oblačili srednje dolžine oziroma s krili, oblekami in plašči, ki segajo le malo pod kolena.

"Oblačil srednje dolžine ne nosim. Imam krive noge," je za Sunday Times priznala manekenka in dodala, da je sicer dolžina oblačil ena od glavnih zahtev, ki jih ima pri izbiri oblek. Dodala je, da se na zabavo nikoli ne odpravi brez visokih pet, najraje pa nosi mini krila.

Kate v intervjuju priznava, da je pri dolžini oblačil zelo stroga, od asistentke pa je tudi že zahtevala, naj skrajša plašč, ki je bil sicer vreden skoraj 50.000 evrov. Vse zaradi krivih nog, seveda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.