Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Manekenka priznava, zakaj nosi le minice

Kate Moss FameFlynet
Čeprav je ena od najuspešnejših supermanekenk in je v svoji karieri nosila že skoraj vse, Kate Moss priznava, da določenih oblačil nikoli ne obleče, saj se v njih ne počuti samozavestno.

Na to, da bi se nesamozavestno počutila v kopalkah ali mini krpicah, verjetno niste pomisli, saj se Kate Moss v njih zelo rada razkazuje, povsem drugače pa je z oblačili srednje dolžine oziroma s krili, oblekami in plašči, ki segajo le malo pod kolena.

"Oblačil srednje dolžine ne nosim. Imam krive noge," je za Sunday Times priznala manekenka in dodala, da je sicer dolžina oblačil ena od glavnih zahtev, ki jih ima pri izbiri oblek. Dodala je, da se na zabavo nikoli ne odpravi brez visokih pet, najraje pa nosi mini krila.

Kate v intervjuju priznava, da je pri dolžini oblačil zelo stroga, od asistentke pa je tudi že zahtevala, naj skrajša plašč, ki je bil sicer vreden skoraj 50.000 evrov. Vse zaradi krivih nog, seveda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.