Manekenka si je dala podaljšati noge, to je rezultat

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sedaj je visoka 184 centimetrov.
Oglej si celoten članek

Nemška manekenkaTheresia Fischer, znana iz šova Germany's Next Topmodel, si je dala podaljšati noge. Prestala je dve operaciji in "zrasla" za 14 centimetrov. Sedaj je visoka 184 centimetrov, idealna višina za delo v svetu mode.  "8,5cm + 5,5cm = 14cm!! Od moje druge operacije je minilo eno leto. Leto polno moči, energije in vzdržljivosti. Leto brez visokih petk. Leto, ki je spremenilo moje življenje," je zapisala ob posnetku, na katerih se lepo vidijo njene dolge noge. 

Med zapletenim posegom marca 2022 so 30-letnici prežagali kosti spodnjega dela noge in ji z obeh strani vstavili palice, s katerimi si je lahko nato samostojno z navijanjem podaljševala noge - centimeter za centimetrom. "Moje noge so sedaj dolge 116 centimetrov," je povedala lepotica in dodala, da bolečin ni več in da lahko spet počne vse, kar želi.

Foto: Instagram Theresia Fischer

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 23:54 30. Marec 2023.

    in kaj bo ta gravža reklamirala- vreče za smeti ? pa kera cunja paše nanjo ?

  • 19:54 30. Marec 2023.

    Definitivno zrela za psihiatra, ona in kirurg!

  • 19:24 30. Marec 2023.

    budala ma gnile mozgane

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.