Manekenka spala "s polovico New Yorka“

Foto: Profimedia
Svojega moža pa je pustila čakati …
Oglej si celoten članek

Najbolj uspešna manekenka z oblinami, Ashley Graham, je za revijo Elle spregovorila o svojem spolnem življenju in receptu za srečen zakon. 31-letna lepotica je namreč s svojim soprogom, dve leti mlajšim Justinom Ervinom, srečno poročena že osem let. "Seksajte. Ves čas. Tudi, če se vam ne ljubi, seksajte,“ je povedala lepotica in dodala, da je spoznala, da sta s soprogom po seksu takoj boljše volje.
Foto: Profimedia ashley graham, justin ervin
Ashley pravi, da je bila v mladosti divja in da je moške prehitro spustila v svojo posteljo. "Spala sem s polovico New Yorka. Dobesedno vse sem poskusila,“ je izjavila. Njen bodoči mož pa je moral na seks z njo počakati do poroke, čeprav je bila med njima privlačnost zelo velika. 31-letnica pravi, da sta najprej zgradila prijateljstvo, kar je utrdilo zaupanje in izboljšalo komunikacijo.

"Ni me skrbelo, kakšen bo seks z njim. Bolj sem se ukvarjala z vprašanjem, ali mu zaupam in ali je on moški, s katerim bom preživela svoje življenje,“ je še dodala.

Magazin Ta debeluška piše zgodovino

Foto: Profimedia ashley graham, justin ervin

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:35 12. Januar 2019.

    Svija zavaljena. haha

  • 13:22 12. Januar 2019.

    Bi kar verjel.Pol jih vsako noč spi ,pol pa žurira. Tudi jaz sem prejšnjo noš spal s skoraj celo Slovenijo,kolikor …

  • 23:26 11. Januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.