Magazin > VIP
22379 ogledov

Manekenka spala "s polovico New Yorka“

ashley graham, justin ervin
Svojega moža pa je pustila čakati …

Najbolj uspešna manekenka z oblinami, Ashley Graham, je za revijo Elle spregovorila o svojem spolnem življenju in receptu za srečen zakon. 31-letna lepotica je namreč s svojim soprogom, dve leti mlajšim Justinom Ervinom, srečno poročena že osem let. "Seksajte. Ves čas. Tudi, če se vam ne ljubi, seksajte,“ je povedala lepotica in dodala, da je spoznala, da sta s soprogom po seksu takoj boljše volje.

ashley graham, justin ervin | Avtor: Profimedia Profimedia

Ashley pravi, da je bila v mladosti divja in da je moške prehitro spustila v svojo posteljo. "Spala sem s polovico New Yorka. Dobesedno vse sem poskusila,“ je izjavila. Njen bodoči mož pa je moral na seks z njo počakati do poroke, čeprav je bila med njima privlačnost zelo velika. 31-letnica pravi, da sta najprej zgradila prijateljstvo, kar je utrdilo zaupanje in izboljšalo komunikacijo.

"Ni me skrbelo, kakšen bo seks z njim. Bolj sem se ukvarjala z vprašanjem, ali mu zaupam in ali je on moški, s katerim bom preživela svoje življenje,“ je še dodala.

Ashley Graham Magazin Ta debeluška piše zgodovino

ashley graham, justin ervin | Avtor: Profimedia Profimedia

 

 

Komentarjev 3
 • Avatar care
  care 16:35 12.januar 2019.

  Svija zavaljena. haha

 • komentator50 13:22 12.januar 2019.

  Bi kar verjel.Pol jih vsako noč spi ,pol pa žurira. Tudi jaz sem prejšnjo noš spal s skoraj celo Slovenijo,kolikor jih pač ni bedelo.

 • Avatar Evhiraenna
  Evhiraenna 23:26 11.januar 2019.

  Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top