Magazin > VIP
21855 ogledov

Manekenka spala "s polovico New Yorka“

ashley graham, justin ervin Profimedia
Svojega moža pa je pustila čakati …

Najbolj uspešna manekenka z oblinami, Ashley Graham , je za revijo Elle spregovorila o svojem spolnem življenju in receptu za srečen zakon. 31-letna lepotica je namreč s svojim soprogom, dve leti mlajšim Justinom Ervinom , srečno poročena že osem let. "Seksajte. Ves čas. Tudi, če se vam ne ljubi, seksajte,“ je povedala lepotica in dodala, da je spoznala, da sta s soprogom po seksu takoj boljše volje.

ashley graham, justin ervin | Avtor: Profimedia Profimedia

Ashley pravi, da je bila v mladosti divja in da je moške prehitro spustila v svojo posteljo. "Spala sem s polovico New Yorka. Dobesedno vse sem poskusila,“ je izjavila. Njen bodoči mož pa je moral na seks z njo počakati do poroke, čeprav je bila med njima privlačnost zelo velika. 31-letnica pravi, da sta najprej zgradila prijateljstvo, kar je utrdilo zaupanje in izboljšalo komunikacijo.

"Ni me skrbelo, kakšen bo seks z njim. Bolj sem se ukvarjala z vprašanjem, ali mu zaupam in ali je on moški, s katerim bom preživela svoje življenje,“ je še dodala.

Ashley Graham Magazin Ta debeluška piše zgodovino

ashley graham, justin ervin | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 3
 • Avatar care
  care 16:35 12.januar 2019.

  Svija zavaljena. haha

 • komentator50 13:22 12.januar 2019.

  Bi kar verjel.Pol jih vsako noč spi ,pol pa žurira. Tudi jaz sem prejšnjo noš spal s skoraj celo Slovenijo,kolikor jih pač ni bedelo.

 • Avatar Evhiraenna
  Evhiraenna 23:26 11.januar 2019.

  Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top