Manj je res več

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Minuli teden so zvezdnice znova dokazale, da je manj več. Na konjskih dirkah v Ascotu in podelitvi nagrad Tony Awards v New Yorku so na dan prišli veliki modni kiksi.
Oglej si celoten članek

Prav posebno so modne kritike navdušile fine dame na konjskih dirkah v Ascotu, na katere so prišle z nenavadnimi klobuki. Največ pozornosti je med njimi požela legendarna igralka 77-letna Joan Collins, ki je dokazala, da je majhen klobuk lahko velik modni dodatek.  Izstopal je tudi njen svetlo moder suknjič z nabranimi rokavi.

S Collinsovo se lahko kosata tudi 68-letna Aretha Franklin in 25-letna Katy Perry, ki z modnimi dodatki vsekakor nista pretiravali, je pa njuna oprava povedala vse. Franklinova, prva dama soula je na podelitev nagrad Tony Awards v New Yorku prišla v zlati obleki z vzbujajočim dekoltejem.

Tudi Katy ni ostala neopažena. V tesni oblekici iz lateksa je nastopila na Times Squareu in dokazala, da je lateks lahko več kot le navadna gumica.

Modne kikse Franklinove in Collinsove ter nenavadne klobuke si oglejte v priloženi galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.