Magazin > VIP
29 ogledov

Manj je res več

1/8
Žurnal24 main
Minuli teden so zvezdnice znova dokazale, da je manj več. Na konjskih dirkah v Ascotu in podelitvi nagrad Tony Awards v New Yorku so na dan prišli veliki modni kiksi.

Prav posebno so modne kritike navdušile fine dame na konjskih dirkah v Ascotu, na katere so prišle z nenavadnimi klobuki. Največ pozornosti je med njimi požela legendarna igralka 77-letna Joan Collins, ki je dokazala, da je majhen klobuk lahko velik modni dodatek.  Izstopal je tudi njen svetlo moder suknjič z nabranimi rokavi.

S Collinsovo se lahko kosata tudi 68-letna Aretha Franklin in 25-letna Katy Perry, ki z modnimi dodatki vsekakor nista pretiravali, je pa njuna oprava povedala vse. Franklinova, prva dama soula je na podelitev nagrad Tony Awards v New Yorku prišla v zlati obleki z vzbujajočim dekoltejem.

Tudi Katy ni ostala neopažena. V tesni oblekici iz lateksa je nastopila na Times Squareu in dokazala, da je lateks lahko več kot le navadna gumica.

Modne kikse Franklinove in Collinsove ter nenavadne klobuke si oglejte v priloženi galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.