Manu Chao na Exitu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Glasbenik Manu Chao bo na glavnem odru festivala Exit nastopil v soboto, 11. julija!
Oglej si celoten članek

Poleg že potrjenih imen Exit Avanture, kot so Motorhead, The Prodigy, Faithless, John Newman, Rudimental, Clean Bandit, Hardwell, Sigma, Martin Garrix, Tom Odell, Tale of Us, in še mnogih drugih glasbenih presenečenj, bo aktualna glasbena sezona v Novem Sadu in Budvi, ena najmočnejših v zgodovini Balkana.

Po sedmih letih od prejšnjega, zgodovinskega koncerta na Petrovaradinski trdnjavi, ko je koncertno prizorišče pokalo po šivih, Manu Chao tokrat prihaja s svojo La Venturo, ki jo sestavljajo še kitarist Madjid, basist Gambeat in bobnar Garbancito.

Francoski umetnik in aktivist španskih korenin je svoj prepoznavni zvok “gradil” skozi različne punk vplive, kot so The Clash, Jam ali Dr. Feelgood. In ravno zato velja za edinega na svetu, čigar glasba je prepletena s punkom, liričnim šansonom, ritmično salso, kar njegovim pesmim daje posebno dimenzijo. Manu prepeva v kar sedmih jezikih, o njegovem uspehu pa med drugim priča tudi pet milijonov prodanih kopij albuma Clandestino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.