Marc Anthony se tolaži ob seksi manekenki

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jennifer Lopez ni edina, ki je šla naprej. Novo ljubezen si je namreč poiskal tudi njen bivši mož Marc Anthony, ki se greje v objemu seksi venezuelske manekenke Shannon De Lima.
Oglej si celoten članek

Marc je sveže zaljubljen, kar veselo razglaša tudi prek socialnih omrežij. Na Facebooku je objavil fotografijo svoje nove izbranke, prek Twitterja pa ji je napisal že nekaj romantičnih vrstic. Med njimi tudi tole: "To je za Shannon, moj status svobode. Poljubčki, draga!"

Shannon in Marc sta o svojem razmerju javno spregovorila konec tedna, ko sta si začela izmenjavati javna sporočila prek Twitterja. Njuno ljubezen pa je kmalu potrdil tudi Marcov posvojeni sin Chase iz razmerja z Debbie Rosado. "Vse moje sledilce pozivam, naj sledijo najboljšemu paru, Marcu Anthonyju in Shannon De Limi."

Imata pa Marc in njegova bivša žena Jennifer Lopez še vedno nekaj skupnega. Tudi Shannon namreč tako kot Case, Jenniferin novi izbranec, šteje komaj 24 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.