Magazin > VIP
28 ogledov

Marc Anthony se tolaži ob seksi manekenki

Marc Anthony Facebook
Jennifer Lopez ni edina, ki je šla naprej. Novo ljubezen si je namreč poiskal tudi njen bivši mož Marc Anthony, ki se greje v objemu seksi venezuelske manekenke Shannon De Lima.

Marc je sveže zaljubljen, kar veselo razglaša tudi prek socialnih omrežij. Na Facebooku je objavil fotografijo svoje nove izbranke, prek Twitterja pa ji je napisal že nekaj romantičnih vrstic. Med njimi tudi tole: "To je za Shannon, moj status svobode. Poljubčki, draga!"

Shannon in Marc sta o svojem razmerju javno spregovorila konec tedna, ko sta si začela izmenjavati javna sporočila prek Twitterja. Njuno ljubezen pa je kmalu potrdil tudi Marcov posvojeni sin Chase iz razmerja z Debbie Rosado. "Vse moje sledilce pozivam, naj sledijo najboljšemu paru, Marcu Anthonyju in Shannon De Limi."

Imata pa Marc in njegova bivša žena Jennifer Lopez še vedno nekaj skupnega. Tudi Shannon namreč tako kot Case, Jenniferin novi izbranec, šteje komaj 24 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.