Mariah rodila na tretjo obletnico poroke

Foto: Žurnal24 Mariah ni bila dovolj le njena skladba, želela jo je videti v živo. (Foto: Flyne
Mariah Carey in Nick Cannon sta včeraj doživljala dvojno veselje, saj nista praznovala le rojstva njunih dvojčkov, temveč tudi tretjo obletnico njune poroke.
Oglej si celoten članek

Mariah Carey je včeraj rodila dvojčka, na dan, ko sta z možem Nickom Cannonom praznovala tretjo obletnico poroke. Pevka je najprej rodila deklico, težko 2,35 kilograma in dolgo 45,7 centimetrov, zatem pa še dečka, težkega 2,43 kilograma z 48,26 centimetri.

Medtem ko je bila Mariah pred porodom popolnoma umirjena, je bil Nick zelo živčen. Ko je soprogo odpeljal v bolnišnico v Los Angelesu, "je bil tako razburjen, da je najprej parkiral avto pred napačnim vhodom ter odšel na popolnoma napačen oddelek bolnice", je povedala Cindi Berger, pevkina tiskovna predstavnica.

Po porodu so Mariah, Nick in novorojenčka poslušali njeno pesem We Belong Together. "Govorila sem z obema in oba sta popolnoma presrečna," je še povedala predstavnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.