Magazin > VIP
26 ogledov

Mariah rodila na tretjo obletnico poroke

Mariah ni bila dovolj le njena skladba, želela jo je videti v živo. (Foto: Flyne Žurnal24 main
Mariah Carey in Nick Cannon sta včeraj doživljala dvojno veselje, saj nista praznovala le rojstva njunih dvojčkov, temveč tudi tretjo obletnico njune poroke.

Mariah Carey je včeraj rodila dvojčka, na dan, ko sta z možem Nickom Cannonom praznovala tretjo obletnico poroke. Pevka je najprej rodila deklico, težko 2,35 kilograma in dolgo 45,7 centimetrov, zatem pa še dečka, težkega 2,43 kilograma z 48,26 centimetri.

Medtem ko je bila Mariah pred porodom popolnoma umirjena, je bil Nick zelo živčen. Ko je soprogo odpeljal v bolnišnico v Los Angelesu, "je bil tako razburjen, da je najprej parkiral avto pred napačnim vhodom ter odšel na popolnoma napačen oddelek bolnice", je povedala Cindi Berger, pevkina tiskovna predstavnica.

Po porodu so Mariah, Nick in novorojenčka poslušali njeno pesem We Belong Together. "Govorila sem z obema in oba sta popolnoma presrečna," je še povedala predstavnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.