Marijan Smode dočakal abrahama

Foto: Žurnal24 Marijan se vrača na slovensko glasbeno sceno. (Foto: Youtube)
Marijan Smode bo 19. oktobra dopolnil okroglih petdeset let. Sam pravi, da je kljub pestremu življenju v odlični formi, zato lahko njegovi oboževalci kmalu pričakujejo vrnitev na glasbeno sceno.
Oglej si celoten članek

Marijan želi svoj osebni praznik praznovati v dobri družbi, zato ga bo z vsemi prijatelji proslavil, kot se spodobi. Hkrati pa želi, da se z njim poveselijo tudi njegovi zvesti oboževalci, ki so z njim že mnogo let.

 

Glasbenik se je ravno zaradi njih odločil, da bo na svoj rojstni dan, pred izidom albuma Kapljica, izdal singel Špranca, s katerim želi zažurati s svojimi poslušalci kot v starih časih. Pesem je napisal za zabavo in veselje, zato upa, da bo mnogim popestrila vsakdan in dala "nove moči za žuranje".

 

Sicer pa bomo Marijana lahko kmalu videli tudi na televiziji, saj na male ekrane prihaja njegova odda Pr' men', v kateri se bo srečal s svojimi poslušalci in predstavil svoje nove uspešnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.