Magazin > VIP
337 ogledov

Marijan Smode dočakal abrahama

Marijan se vrača na slovensko glasbeno sceno. (Foto: Youtube) Žurnal24 main
Marijan Smode bo 19. oktobra dopolnil okroglih petdeset let. Sam pravi, da je kljub pestremu življenju v odlični formi, zato lahko njegovi oboževalci kmalu pričakujejo vrnitev na glasbeno sceno.

Marijan želi svoj osebni praznik praznovati v dobri družbi, zato ga bo z vsemi prijatelji proslavil, kot se spodobi. Hkrati pa želi, da se z njim poveselijo tudi njegovi zvesti oboževalci, ki so z njim že mnogo let.

 

Glasbenik se je ravno zaradi njih odločil, da bo na svoj rojstni dan, pred izidom albuma Kapljica, izdal singel Špranca, s katerim želi zažurati s svojimi poslušalci kot v starih časih. Pesem je napisal za zabavo in veselje, zato upa, da bo mnogim popestrila vsakdan in dala "nove moči za žuranje".

 

Sicer pa bomo Marijana lahko kmalu videli tudi na televiziji, saj na male ekrane prihaja njegova odda Pr' men', v kateri se bo srečal s svojimi poslušalci in predstavil svoje nove uspešnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.