Na Marilyna Mansona se je med koncertom zrušila konstrukcija odra

Foto: EPA
Foto: EPA
Pevca so izvlekli izpod konstrukcije in ga na nosilih odnesli v reševalno vozilo, s katerim so ga prepeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Dva rekvizita v obliki pištole sta med koncertom kontroverznega pevca padli na oder in pod seboj pokopali Marilyna Mansona. Koncert so v trenutku prekinili, nastal je kaos. 

Magazin Manson se je zgrudil na odru

"Led, led, prinesite led, so vpili obiskovalci sobotnega koncerta Marilyna Mansona (48) po incidentu na odru dvorane Hammerstein Ballroom v New Yorku. Medtem, ko je bil pevec s svojo skupino je na oder med eno najbolj znanih pesmi Mansona 'Sweet dreams' padla scenografija v obliki dveh ogromnih pištol. Padli sta naravnost na Mansona, ki je ostal ukleščen pod ogromnimi rekviziti. Daily Mail piše, da so ostali člani nadaljevali z igranjem, dokler niso ugotovili, da je pevec obležal na tleh.

Dobil novo gripo Manson ima prašičjo gripo

Obstali šokirani

Tudi ko so varnostniki odstranili rekvizite, je Manson ostal ležati na tleh. Z odra so ga odnesli na nosilih in takoj z reševalnim vozilom prepeljali v bolnišnico. Na tisoče oboževalcev je ostalo šokiranih. Koncert je bil prekinjen in odpovedan, Mansonov predstavnik za stike z javnostjo pa ni želel povedati za kako hude poškodbe gre. Neuradno naj bi se počutil dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.