Magazin > Film & Glasba & TV
2817 ogledov

Na Marilyna Mansona se je med koncertom zrušila konstrukcija odra

Marilyn Manson EPA
Pevca so izvlekli izpod konstrukcije in ga na nosilih odnesli v reševalno vozilo, s katerim so ga prepeljali v bolnišnico.

Dva rekvizita v obliki pištole sta med koncertom kontroverznega pevca padli na oder in pod seboj pokopali Marilyna Mansona. Koncert so v trenutku prekinili, nastal je kaos. 

Marilyn Manson Magazin Manson se je zgrudil na odru

"Led, led, prinesite led, so vpili obiskovalci sobotnega koncerta Marilyna Mansona (48) po incidentu na odru dvorane Hammerstein Ballroom v New Yorku. Medtem, ko je bil pevec s svojo skupino je na oder med eno najbolj znanih pesmi Mansona 'Sweet dreams' padla scenografija v obliki dveh ogromnih pištol. Padli sta naravnost na Mansona, ki je ostal ukleščen pod ogromnimi rekviziti. Daily Mail piše, da so ostali člani nadaljevali z igranjem, dokler niso ugotovili, da je pevec obležal na tleh.

Dobil je novo gripo. Dobil novo gripo Magazin Manson ima prašičjo gripo

Obstali šokirani

Tudi ko so varnostniki odstranili rekvizite, je Manson ostal ležati na tleh. Z odra so ga odnesli na nosilih in takoj z reševalnim vozilom prepeljali v bolnišnico. Na tisoče oboževalcev je ostalo šokiranih. Koncert je bil prekinjen in odpovedan, Mansonov predstavnik za stike z javnostjo pa ni želel povedati za kako hude poškodbe gre. Neuradno naj bi se počutil dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.