Magazin > Film & Glasba & TV
175 ogledov

Bliža se festival Metal Days, letos prihaja Marilyn Manson

Metal Days
1/3
Metal Days
Med nastopajočimi letos tudi legendarni ameriški glasbenik Marilyn Manson.

Na letošnjo peto edicijo, ki se uradno prične v nedeljo, 23. julija, in traja do sobote, 29. julija 2017, prihajajo velika imena metal glasbe – od Marilyna Mansona, Amon Amarth, Opeth, Doro, Iced Earth, Heaven Shall Burn, Grave Digger, Sólstafir, Pain do mnogih manj odmevnih imen tega raznolikega glasbenega žanra.

V ponedeljek, 24.7. pa MetalDays začne obratovati z vsemi silami: koncertni del bo zaznamoval Marilyn Manson, ki je s svojo glasbo in zunajzemeljsko pojavo šokiral glasbeni svet v devetdesetih letih prejšnjega stoletja in že takoj ob začetku kariere, predvsem z albumoma 'Antichrist Superstar' in 'Mechanical Animals' pridobil hkrati sloves anti-vzornika mladini in skoraj kultne privržence. Poleg Marilyna Mansona v ponedeljek, 24.7., na MetalDays prihajajo tudi Iced Earth, Loudness, Venom INC. in mnogi drugi.

V torek, 25.7., izstopajo Amon Amarth, Katatonia in Kadavar. V sredo, 26.7., v Tolmin prihajajo Doro, Bloodbath, Shining, Grave Digger in drugi, četrtek, 27.7., pa je dan za Opeth, Sólstafir,Architects in Blues Pills. V petek, 28.7., zadnji koncertni dan, na MetalDays prihajajo Heaven Shall Burn, Pain, Death Angel in drugi. Na treh odrih se bo letos predstavilo več kot 110 nastopajočih.

Festivalske počitnice vsako leto potekajo tudi v znamenju zanimivega in unikatnega ob-festivalskega programa: za dober začetek dneva bodo obiskovalcem vsako jutro na voljo joga, masaža in metalski fitnes, čez dan se bodo lahko preizkusili v slikanju ali se udeležili zabavnih športnih tekmovanj, kot so odbojka v tangicah, badminton zgoraj brez, twister, beer pong in tako dalje, pripravljajo pa se tudi mnoga druga presenečenja. 

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 19:56 11.julij 2017.

    BEDARIJA NAD BEDARIJAMI!