Marion skrbi za okolje

Foto: Žurnal24 Marion ni vseeno za okolje, v katerem živimo. (Foto: Pixsell)
Francoska igralka Marion Cotillard je v intervjuju, ki ga je z njo opravila Nicole Kidman, razkrila svojo okoljevarstveno in nasploh čutečo plat.
Oglej si celoten članek

Marion Cotillard, ki je za svojo vlogo Edith Piaf v Življenju v rožnatem prejela oskarja, lahko trenutno gledamo ob Leonardu DiCapriu v filmu Izvor. Sicer pa Marion zdaj v Parizu snema film Woodyja Allena Midnight in Paris, kjer bodo poleg nje igrali tudi Adrien Brody, Owen Wilson, Rachel McAdams in Carla Bruni.

V Pariz je Marion iz Nashvila poklicala soigralka iz filma Devet Nicole Kidman in nastal je intervju za revijo Interview. V pogovoru je Marion povedala, da se je ravno vrnila iz Konga, kjer so z organizacijo Greenpeace, s katero redno sodeluje, skušali posneti dokumentarni film o pragozdovih. Marion je povedala, da njena skrb do okolja izhaja iz vzgoje, saj je bila že njena stara mama skrbna in pri kuhanju nikoli ni odvrgla nič v smeti. "Tudi starši so mi vedno govorili, da moramo stvari spoštovati. Spoštovati prostor, kjer živimo, in se zavedati svojega vpliva na stvari. Vesela sem, da so me vzgajali v tej smeri," je povedala Marion, ki je od nekdaj povezana z naravo in ji je selitev v Pariz sprva ustvarjala veliko težav.

Marion je dejala, da je vesela, da se vedno več ljudi zavzema za okolje. "Pred desetimi leti moje mišljenje ni bilo povsem sprejemljivo v družbi. Zvenela sem kot nor človek, ki opozarja na okoljske probleme. Ljudje so me gledali kot hipijevko, ki bi sama proizvajala sir in živela v hiši brez elektrike," je dejala igralka.

Cotillardova je priznala, da kot igralka, ki živi v mestu in ves čas potuje z letali, skuša najti pravo ravnovesje v življenju, ki ni povsem ekološko prijazno, a vseeno spoštuje okolje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.