Magazin > VIP
21 ogledov

Marion skrbi za okolje

Marion ni vseeno za okolje, v katerem živimo. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Francoska igralka Marion Cotillard je v intervjuju, ki ga je z njo opravila Nicole Kidman, razkrila svojo okoljevarstveno in nasploh čutečo plat.

Marion Cotillard, ki je za svojo vlogo Edith Piaf v Življenju v rožnatem prejela oskarja, lahko trenutno gledamo ob Leonardu DiCapriu v filmu Izvor. Sicer pa Marion zdaj v Parizu snema film Woodyja Allena Midnight in Paris, kjer bodo poleg nje igrali tudi Adrien Brody, Owen Wilson, Rachel McAdams in Carla Bruni.

V Pariz je Marion iz Nashvila poklicala soigralka iz filma Devet Nicole Kidman in nastal je intervju za revijo Interview. V pogovoru je Marion povedala, da se je ravno vrnila iz Konga, kjer so z organizacijo Greenpeace, s katero redno sodeluje, skušali posneti dokumentarni film o pragozdovih. Marion je povedala, da njena skrb do okolja izhaja iz vzgoje, saj je bila že njena stara mama skrbna in pri kuhanju nikoli ni odvrgla nič v smeti. "Tudi starši so mi vedno govorili, da moramo stvari spoštovati. Spoštovati prostor, kjer živimo, in se zavedati svojega vpliva na stvari. Vesela sem, da so me vzgajali v tej smeri," je povedala Marion, ki je od nekdaj povezana z naravo in ji je selitev v Pariz sprva ustvarjala veliko težav.

Marion je dejala, da je vesela, da se vedno več ljudi zavzema za okolje. "Pred desetimi leti moje mišljenje ni bilo povsem sprejemljivo v družbi. Zvenela sem kot nor človek, ki opozarja na okoljske probleme. Ljudje so me gledali kot hipijevko, ki bi sama proizvajala sir in živela v hiši brez elektrike," je dejala igralka.

Cotillardova je priznala, da kot igralka, ki živi v mestu in ves čas potuje z letali, skuša najti pravo ravnovesje v življenju, ki ni povsem ekološko prijazno, a vseeno spoštuje okolje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.