Marjetka Vovk je na ta ganljiv trenutek čakala dolgih deset let

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Preplavila so jo čustva.
Oglej si celoten članek

Na Emi tudi letos nista manjkala priljubljena vokalista, učitelja in glasbena producenta Marjetka in Raay Vovk. Čeprav nista nastopala, sta v boj poslala dve svoji glasbeni stvaritvi, pevki Ulo in Kim. Marjetka je odkrito priznala, da je na podlagi izkušenj pričakovala, da bo v finalu vsaj ena od njunih skladb, vendar je bila na ode izvajalki in njuna nastopa preveč ponosna, da bi se lahko prepustila razočaranju. Še posebno na sedemnajstletno Ulo Ložar, ki jo solo petja uči že od sedmega leta naprej. 

Zakulisje Ema 2019: Tega, kako so se "afnali", gledalci niste videli

"Ula je moja učenka že deset let in zame je bil njen nastop na Emi ena velika nagrada in potrditev, da sem teh deset let zelo dobro delala. Da sva skupaj z Ulo iz nje naredili eno tako vrhunsko vokalistko, ki je stara 17 let in tako poje in raztura, je  zame velika pohvala. To je tudi moj uspeh in sem zelo srečna, da je letos stala na odru Eme. Počutim se, kot da je na odru stal moj otrok. Ponosna sem nase in nanjo, nastop je izvedla 100 odstotno in to šteje več kot zmaga. Zame je pomembno, kako si nastopil in kako si ponosen nase. To je moj pogled na Emo," je razkrila Marjetka. 

Magazin Za nekaterimi tekmovalci Eme stali slavni botri

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:38 25. Februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.