Mark Wahlberg: V treh tednih se je zredil za 15 kilogramov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Adijo mišice!
Oglej si celoten članek

Kakšna preobrazba! Igralec Mark Wahlberg je na Instagramu delil dve fotografiji, ki sta bili posneti v razmiku treh tednov. Na eni 49-letnik razkazuje svoje mišice, na drugi pa s 15 kilogrami več leži v postelji …

Preobrazba, ki ga je zahteval njegov novi film Father Stu, mu je uspela s pomočjo osebnega kuharja Lawrencea Durana, ki je sedaj razkril, kaj je Marku kuhal, da se je v tako kratkem času tako močno zredil. 

Wahlberg je hujšal pod zdravniškim nadzorom, ob nedeljah pa je lahko jedel, kar mu je zadišalo. "Takrat gre v svojo najljubšo restavracijo in si privošči pico ali testenine. Obožuje tudi kekse,“ je še razkril kuhar.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.