Magazin > VIP
3747 ogledov

Mark Wahlberg: V treh tednih se je zredil za 15 kilogramov

mark wahlberg Profimedia
Adijo mišice!

Kakšna preobrazba! Igralec Mark Wahlberg je na Instagramu delil dve fotografiji, ki sta bili posneti v razmiku treh tednov. Na eni 49-letnik razkazuje svoje mišice, na drugi pa s 15 kilogrami več leži v postelji …

Preobrazba, ki ga je zahteval njegov novi film Father Stu, mu je uspela s pomočjo osebnega kuharja Lawrencea Durana, ki je sedaj razkril, kaj je Marku kuhal, da se je v tako kratkem času tako močno zredil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)


"Na dan poskušava priti na 7000 kalorij, kar je težko, zato sva jih razdelila na osem obrokov,“ je povedal. Igralec je jedel na vsake tri ure.

"Markov dan se začne ob treh zjutraj. To je čas za prvi zajtrk, ki ponavadi vsebuje predvsem jajca. Čez tri ure sledi drugi zajtrk – jajca, slanina in riž. Redi se z beljakovinami, da ne bi izgubil mišične mase,“ je še razkril kuhar. Tudi čez dan zvezdnik uživa predvsem beljakovine – telečje meso, purana in korenje. "Za večerjo dobi 300-gramski zrezek in 300-gramski kos ribe.“
Duran še pravi, da je zelo pomembno, da na dan poje vsaj 12  jajc. 

Wahlberg je hujšal pod zdravniškim nadzorom, ob nedeljah pa je lahko jedel, kar mu je zadišalo. "Takrat gre v svojo najljubšo restavracijo in si privošči pico ali testenine. Obožuje tudi kekse,“ je še razkril kuhar.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.