Marko Ksenjinih besed ne komentira

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Romanca iz hiše Big Brother. Ksenija je razkrila, kaj jo je motilo na Marku.
Oglej si celoten članek

Ksenija in Marko sta si bila v hiši Bog Brother takoj simpatična. Da se je med njima pošteno iskrilo, smo lahko videli tudi gledalci. Golobčka sta namreč za hipec pozabila na kamere in se predala strastem. Ksenija je z Markovo mamo celo pripotovala v Beograd, ko je bila njena simpatija med nominiranimi stanovalci. Takrat je Marko tudi izpadel in Kseniji skočil v objem.

Zunaj pa se njuna romanca ni obnesla. Svetlolasa lepotica je namreč že pri prvem skupnem oddihu spoznala, da njen nekdanji sostanovalec Marko ni pravi zanjo. "Ko sem prišla ven so mi rekli, da bom šele zdaj spoznala pravega Marka. In sem ga. v hiši je bil zelo miren in se ni veliko izpostavljal. Zunaj pa mi je deloval preveč otročji. Je povsem drugačen kot je bil v hiši. Jaz rabim moškega, ki je zrel,“ je povedala za Žurnal24.

Da bi izvedeli, kaj o kritiki meni Marko in slišali še njegovo plat zgodbe, smo ga poklicali. Žal Ksenijinih besed ne želi komentirati ...

Ksenija je sicer na sveže zaljubljena. To je njen novi izbranec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.