Magazin > VIP
8 ogledov

Marko Ksenjinih besed ne komentira

marko big brother voyo.si
Romanca iz hiše Big Brother. Ksenija je razkrila, kaj jo je motilo na Marku.

Ksenija in Marko sta si bila v hiši Bog Brother takoj simpatična. Da se je med njima pošteno iskrilo, smo lahko videli tudi gledalci. Golobčka sta namreč za hipec pozabila na kamere in se predala strastem. Ksenija je z Markovo mamo celo pripotovala v Beograd, ko je bila njena simpatija med nominiranimi stanovalci. Takrat je Marko tudi izpadel in Kseniji skočil v objem.

Zunaj pa se njuna romanca ni obnesla. Svetlolasa lepotica je namreč že pri prvem skupnem oddihu spoznala, da njen nekdanji sostanovalec Marko ni pravi zanjo. "Ko sem prišla ven so mi rekli, da bom šele zdaj spoznala pravega Marka. In sem ga. v hiši je bil zelo miren in se ni veliko izpostavljal. Zunaj pa mi je deloval preveč otročji. Je povsem drugačen kot je bil v hiši. Jaz rabim moškega, ki je zrel,“ je povedala za Žurnal24.

Da bi izvedeli, kaj o kritiki meni Marko in slišali še njegovo plat zgodbe, smo ga poklicali. Žal Ksenijinih besed ne želi komentirati ...

Ksenija je sicer na sveže zaljubljena. To je njen novi izbranec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.