Marko Potrč: Tako "vrača" opravljivcem

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Očitno gre Marko Potrč nekomu v nos, le zakaj?
Oglej si celoten članek

Morda zato, ker je uspešen, znan, izklesan, ima dva krasna otroka, še lepšo partnerko in sanjski dom? Morda se res najde kakšen zbadljivec, ki ga to močno moti, a Marko Potrč se ne da. Ve, kdo so pomembni ljudje v njegovem življenju in svoj čas raje posveča njim, kot da bi se ukvarjal s trači.

Takole je zapisal na Instagramu in dodal fotografijo, na kateri z otrokoma ob bazenu zganja vragolije. "Tisti občutek, ko greš komu v nos, ti pa enostavno 'lagano sportski' in uživaš s tistimi, ki vedo, kdo si," ter pripisal "svetovno prvenstvo v opravljanju 2018" in "čas za družino". Za to odločitev pa je Marku na Instagramu čestital tudi Anže Kopitar.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:56 19. Avgust 2018.

    Od vsega tega ..enostavno 'lagano sportski' .. je LIlI, vsaj na tisti kombinirani fokti, ko jo bebo drži nad glavo, …

  • 11:18 19. Avgust 2018.

    Tale Potrc je postal cistoprava instagram pickica. Pozira, jamra, prepira se z "obozevalci". Rabi svoj plac kjer se lahko pokaze. …

  • 10:19 19. Avgust 2018.

    Kapo dol za tako postavo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.