Marmelada iz Dianinih las

Foto: Žurnal24 Marmelada je ogorčila marsikatere Britance. (Foto: Reuters)
Za nadrealistično razstavo v Londonu je lastnik katering družbe naredil marmelado iz las pokojne princese Diane.
Oglej si celoten članek

Marmelada stoji zraven del Salvadorja Dalíja in Renéja Magritta v umetnostni galeriji Barbican, kozarec marmelade pa je možno kupiti za manj kot šest evrov.

"Ustvaril sem najbolj nenavaden produkt v prehrambni industriji," je o svojem

Kje je Bompas dobil princesine lase, ni znano.

izdelku dejal Sam Bompas. Marmelada je doživela val zgražanj, javnost pa je idejo označila za "bolno". Bompasu očitajo, da želi le zaslužiti na račun pokojne princese. "To je neumno. Kaj si bosta mislila William in Harry?" so ogorčeni oboževalci.

Bompas odgovarja, da je njegova ideja dati ljudem nekaj več kot le skodelico marmelade, ki jo zjutraj postavijo na mizo. "Upam, da je dovolj provokativno, da se bodo ljudje vprašali, kaj dejansko vnašajo v svoje telo," pravi Bompas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.