Maruša, pazi na Fakija

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Bilo je nekoč. Sara je vrgla oko na Fakija …
Oglej si celoten članek

Tekmovalci Bilo je nekoč so dobili obisk. V šov sta se namreč vselila zmagovalca prve in druge sezone Kmetija: Nov začetek, Denis in Faki.

Fanta so tekmovalci sprejeli z mešanimi občutki. Emanuela je takoj povedala, da si ne želi, da Denis in Faki ostaneta do konca šova, David je izjavil, da mu gre Denis na živce, ker se šopiri, Tina pa je dejala, da se bo moral novi prišlek v njihovi skupini "zapufati za goldinarje“, če bo hotel hrano.

Obiska, še zlasti Fakijevega, pa je bila najbolj vesela Sara. "Ko je prišel Faki, sem takoj pozabila na Adisa, ker mi je res totalno bolj luškan kot Adis. Bom lahko malo večkrat mišice gledala,“ je pokomentirala postavnega zmagovalca Kmetije. Sara sicer ni prav nič sramežljivo dekle. Odkrito je osvajala Gvida, Adisa in Davida. Slednjega je obiskala celo v postelji ...

Ima Maruša razlog za skrb? Faki in Maruša sta se sicer kmalu po koncu Kmetije razšla, a se marca spet pobotala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • Faki je moralno sporna oseba. In pol ga Planet TV promovira kot da bi bil nevem kakšen idol. Fora je …

  • 14:59 18. April 2016.

    Načrtovano poneumljanje naroda? In žal zelo učinkovito.

  • 13:33 18. April 2016.

    a bosta zdržala narazen en teden<br /><br />ker na kmetiji sta bila 5 metrov narazen pa sta se cmerla cele …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.