Magazin
49 ogledov

Maruša, pazi na Fakija

bilo je nekoč Planet TV
Bilo je nekoč. Sara je vrgla oko na Fakija …

Tekmovalci Bilo je nekoč so dobili obisk. V šov sta se namreč vselila zmagovalca prve in druge sezone Kmetija: Nov začetek, Denis in Faki.

Fanta so tekmovalci sprejeli z mešanimi občutki. Emanuela je takoj povedala, da si ne želi, da Denis in Faki ostaneta do konca šova, David je izjavil, da mu gre Denis na živce, ker se šopiri, Tina pa je dejala, da se bo moral novi prišlek v njihovi skupini "zapufati za goldinarje“, če bo hotel hrano.

Obiska, še zlasti Fakijevega, pa je bila najbolj vesela Sara. "Ko je prišel Faki, sem takoj pozabila na Adisa, ker mi je res totalno bolj luškan kot Adis. Bom lahko malo večkrat mišice gledala,“ je pokomentirala postavnega zmagovalca Kmetije. Sara sicer ni prav nič sramežljivo dekle. Odkrito je osvajala Gvida, Adisa in Davida. Slednjega je obiskala celo v postelji ...

Ima Maruša razlog za skrb? Faki in Maruša sta se sicer kmalu po koncu Kmetije razšla, a se marca spet pobotala.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:19 18.april 2016.

    Faki je moralno sporna oseba. In pol ga Planet TV promovira kot da bi bil nevem kakšen idol. Fora je da če bo Faki ratal zvezda bo Planet TV bolj uveljavljen ker bo Planet TV tisti ki ga je postavil ...prikaži več na sceno. In to aktivno forsirajo. Jih pa boli k... za to da gredo preko trupel..torej da s tem uničujejo inteligenco Slovenije in poneumljajo delavne izčrpane marljive ljudi ki hitreje ponotranjajo stvari. Kritično razmišljanje se po navad izključi ko te šef žene preko razumnih meja.

  • nergač 14:59 18.april 2016.

    Načrtovano poneumljanje naroda? In žal zelo učinkovito.

  • YASSIR 13:33 18.april 2016.

    a bosta zdržala narazen en tedenker na kmetiji sta bila 5 metrov narazen pa sta se cmerla cele dneve