Mary J. Blige obračunala z možem

Foto: Žurnal24 Mary J. Blige z možem Kenduom Isaacsom. (Foto: Flynet/JLP)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Mary J. Blige je v newyorškem klubu M2 fizično obračunala s svojim soprogom Kenduom Isaacsom. Šest varnostnikov je s posredovanjem preprečilo nadaljne nasilje.
Oglej si celoten članek

Mary J. Blige je v torek priredila zabavo, na kateri je prijateljem predstavila album Stronger with each year (Vsako leto močnejša op. prev.). Na zabavi je pokazala, da misli resno. Potem, ko se je sprla s svojim možem Kenduom Isaacsom, ga je udarila s pestjo.

 

Po poročanju New York Posta se je Mary obrnila h Kendui in zavpila: “Ne boš mi uničil večera!” Kmalu zatem sta se začela prerekati, prijatelji pa so ju skušali spraviti narazen. Mary je enega izmed “mirovnikov” odrinila in moža udarila s pestjo. Med drugim je Kendui zabrusila: “Kaj boš zdaj? Igral Chrisa Browna in me pretepel?”

 

Štirje zasebni varnostniki in dva zaposlena v nočnem klubu so morali posredovati, da se prepir ne bi spremenil v fizični obračun. Kendua Isaacs je moral zapustiti klub, kmalu zatem je odšla tudi Mary. Povabljeni gosti, med katerim sta bila tudi Jay-Z in Beyoncee ter raper Busta Rhymes so bili šokirani.

 

Razlogi za Maryjin bes še niso znani. Neuradno pa jo je mož razjezil z osvajanjem natakarice, nato pa je njenega brata izrinil iz VIP sobe.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.