Magazin > VIP
13 ogledov

Mary J. Blige obračunala z možem

Mary J. Blige z možem Kenduom Isaacsom. (Foto: Flynet/JLP)
1/2
Žurnal24 main
Mary J. Blige je v newyorškem klubu M2 fizično obračunala s svojim soprogom Kenduom Isaacsom. Šest varnostnikov je s posredovanjem preprečilo nadaljne nasilje.

Mary J. Blige je v torek priredila zabavo, na kateri je prijateljem predstavila album Stronger with each year (Vsako leto močnejša op. prev.). Na zabavi je pokazala, da misli resno. Potem, ko se je sprla s svojim možem Kenduom Isaacsom, ga je udarila s pestjo.

 

Po poročanju New York Posta se je Mary obrnila h Kendui in zavpila: “Ne boš mi uničil večera!” Kmalu zatem sta se začela prerekati, prijatelji pa so ju skušali spraviti narazen. Mary je enega izmed “mirovnikov” odrinila in moža udarila s pestjo. Med drugim je Kendui zabrusila: “Kaj boš zdaj? Igral Chrisa Browna in me pretepel?”

 

Štirje zasebni varnostniki in dva zaposlena v nočnem klubu so morali posredovati, da se prepir ne bi spremenil v fizični obračun. Kendua Isaacs je moral zapustiti klub, kmalu zatem je odšla tudi Mary. Povabljeni gosti, med katerim sta bila tudi Jay-Z in Beyoncee ter raper Busta Rhymes so bili šokirani.

 

Razlogi za Maryjin bes še niso znani. Neuradno pa jo je mož razjezil z osvajanjem natakarice, nato pa je njenega brata izrinil iz VIP sobe.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.