MasterChef 2016 je ...

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Zmagovalec kuharskega šova MasterChef je Mariborčan Darko Klemen. Za nagrado bo prejel 50 tisov evrov.
Oglej si celoten članek

Sodniki so imeli v finalni oddaji šova MasterChef izjemno težko delo. Naloga finalistov, Darka in Mateja je bila pripraviti trihodni meni: predjed, glavno jed in sladico. Oba sta  pripravila krožnike, glede katerih žirija, Alma Rekić, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek ni imela nobenih pripomb.

"Tak sn srečn"

Foto: Voyo/ zurnal24.si Darko "Boril sem se, da bi nam bilo boljše. Ne gre nam slabo, samo zakaj nam ne bi bilo boljše," je po zmagi dejal Darko in dodal: "glavo mi bo razneslo, tak sn srečn" 

33-letni Darko Klemen je Mariborčan, ki sicer že 13 let živi v Portorožu. Z zmago si je prislužil naziv MasterChef in 50.000 evrov.

Matej pokazal izjemen talent

Foto: Masterchef Matej Zupančič "Sigurno bi raje videl, da sem zmagal, vendar je velik uspeh, da sem prišel sem," je dejal drugouvrščeni Matej Zupančič, ki je pri svojih 17-ih letih pokazal izjemno kuharsko znanje, inovativnost in sposobnost. 

Pomerilo se je 16 kandidatov

Skozi izzive se je sicer pomerilo 16 kandidatov, letošnje tekmovanje pa je bilo posebno, saj so bili med tekmovalci tudi znani Slovenci.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:07 9. Junij 2016.

    Dragi darko, na našo družino si naredil tako velik vtis, da so naši problemi v hipu postali majhni. Če se …

  • 22:08 9. Junij 2016.

    Čestitke obema

  • 21:45 9. Junij 2016.

    Darko in Matej, iskrene čestitke za vrhunsko borbo, ki je marsikaterega gledalca "sezula"! Darko, globok poklon tebi, ki si pokazal, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.