Magazin
857 ogledov

MasterChef 2016 je ...

masterchef Voyo
Zmagovalec kuharskega šova MasterChef je Mariborčan Darko Klemen. Za nagrado bo prejel 50 tisov evrov.

Sodniki so imeli v finalni oddaji šova MasterChef izjemno težko delo. Naloga finalistov, Darka in Mateja je bila pripraviti trihodni meni: predjed, glavno jed in sladico. Oba sta  pripravila krožnike, glede katerih žirija, Alma Rekić, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek ni imela nobenih pripomb.

"Tak sn srečn"

Darko | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si
"Boril sem se, da bi nam bilo boljše. Ne gre nam slabo, samo zakaj nam ne bi bilo boljše," je po zmagi dejal Darko in dodal: "glavo mi bo razneslo, tak sn srečn" 

33-letni Darko Klemen je Mariborčan, ki sicer že 13 let živi v Portorožu. Z zmago si je prislužil naziv MasterChef in 50.000 evrov.

Matej pokazal izjemen talent

Matej Zupančič | Avtor: Masterchef Masterchef
"Sigurno bi raje videl, da sem zmagal, vendar je velik uspeh, da sem prišel sem," je dejal drugouvrščeni Matej Zupančič, ki je pri svojih 17-ih letih pokazal izjemno kuharsko znanje, inovativnost in sposobnost. 

Pomerilo se je 16 kandidatov

Skozi izzive se je sicer pomerilo 16 kandidatov, letošnje tekmovanje pa je bilo posebno, saj so bili med tekmovalci tudi znani Slovenci.

 

 

Komentarjev 3
  • Avatar skeptik
    skeptik 23:07 09.junij 2016.

    Dragi darko, na našo družino si naredil tako velik vtis, da so naši problemi v hipu postali majhni. Če se kdaj srečamo, ti ponižno stisnemo roko in se ti zahvalimo za energijo, katero si nam dal v teh 13 tednih. ...prikaži več Tvoji družini in še posebej hčerkici pa iz srca želimo vse vesoljno dobro.

  • uni65 22:08 09.junij 2016.

    Čestitke obema

  • Janez_53 21:45 09.junij 2016.

    Darko in Matej, iskrene čestitke za vrhunsko borbo, ki je marsikaterega gledalca "sezula"! Darko, globok poklon tebi, ki si pokazal, kaj pomeni biti borec, prijatelj, vrhunski kuhar in predvsem Človek z veliko začetnico! Takšni ljudje kot si ti, dajo neizbrisen ...prikaži več pečat dobi v kateri živijo. Vse dobro tebi in tvojim najdražjim, predvsem pa želim tvoji hčerkici uspešno operacijo. Pokazal si se kot velik človek - ne le po postavi, ampak tudi po borbenosti, fairplayu in srčnosti. Še enkrat - moj globok poklon!